Zabíjačkové speciality Tradiční domácí klobásy a salám Uzenářské výrobky Uzenářské speciality

Zabíjačkové speciality

Tradiční domácí klobásy a salám

Uzenářské výrobky

Uzenářské speciality

Masný, tepelně opracovaný výrobek, bez lepku a konzervantů, uzený na bukovém dřevě

Složení: 100% vepřové maso

Stabilizátor E452,E301,E300, dusitanová sůl

Skladujte při teplotě do 5 °C

Spotřebujte do 7dnů

 thumb anglicka slanina

Masný, tepelně opracovaný výrobek, bez lepku a konzervantů

Složení: 80% vepřové maso, 20% vepřová spojka

stabilizátor E452, dusitanová sůl,

Obsah soli max. 2%, obsah tuku max. 40%,

Skladujte při teplotě do 5 °C

Spotřebujte do 5dnů

 
thumb buckovy zavin 

Masný, tepelně opracovaný výrobek, bez lepku a konzervantů, uzený na bukovém dřevě

Složení: 80% vepřové maso, 20% hovězí maso

stabilizátor E452, dusitanová sůl, koření, voda

Obsah soli max. 2%, obsah tuku max. 35%,

Skladujte při teplotě do 5 °C

Spotřebujte do 5dnů

 
thumb paprikova klobasa 

Masný, tepelně opracovaný výrobek, bez lepku a konzervantů, uzený na bukovém dřevě

Složení: 80% vepřové maso, 20% hovězí maso

stabilizátor E452, dusitanová sůl, koření, voda

Obsah soli max. 2%, obsah tuku max. 20%,

Skladujte při teplotě do 5 °C

Spotřebujte do 5 dnů

 
thumb sunkova klobasa 

Masný, tepelně opracovaný výrobek, bez lepku a konzervantů, uzený na bukovém dřevě

Složení: 85% vepřové maso, 15% hovězí maso

stabilizátor E452, dusitanová sůl, koření, voda

Obsah soli max. 2%, obsah tuku max. 35%,

Skladujte při teplotě do 5 °C

Spotřebujte do 5dnů

 
 thumb Lelekovicky toceny salam